Live voor al uw vragen

Projecten

Vertel verder...

Als u heeft bedacht welke plannen u met uw tuin wilt laten uitvoeren, kan bestratingsbedrijf Abbenes vrijblijvend bij u langskomen om een persoonlijk gesprek met u aan te gaan. Dan nemen we met u door welke wensen u heeft en op welke manier we dat zouden kunnen realiseren.

Bestratingsbedrijf Abbenes heeft voorbeeld foto's van projecten. Hieruit kunt u misschien ook inspiratie opdoen.

Er zijn veel soorten verschillende tuinen. Wilt u misschien een tuin die is ingericht op uw kinderen? Of wilt u een romantische tuin? Of een tuin die super strak is ingericht? Al uw wensen zijn bespreekbaar.

Bij elke aanvraag willen we langskomen om de situatie beter in te kunnen schatten. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar de hoeveelheid zand of tuinaarde gebruikt zal gaan worden, we bespreken met u de tegel of stenen keuze, we kijken welke beplanting er in uw tuin aanwezig is of welke beplanting u zou willen,  kortom  we gaan na wat er nodig is om uw tuinwensen uit te kunnen gaan werken.

Naar aanleiding van ons persoonlijk gesprek, en nadat met u het definitieve plan is vastgesteld, wordt er een offerte op maat voor u gemaakt door bestratingsbedrijf Abbenes. U zult versteld staan dat bij Bestratingsbedrijf Abbenes de prijzen in verhouding tot andere stratenmaker en hovenier bedrijven mee zullen vallen. Dit is omdat wij een kleinschalig bedrijf zijn en vanuit huis werkzaam zijn.

Nadat u de offerte heeft ontvangen en u tevreden bent met de uit te voeren plannen en daarvoor uw goedkeuring heeft gegeven, gaan we aan de slag om uw droomtuin te realiseren.

Nadat de tuin klaar is vegen we de bestrating in met zand en we leveren de tuin schoon op, zodat u direct kunt gaan genieten!